Specials

Op deze pagina kunt u verschillende items vinden welke door ons zijn gemaakt. Veelal zijn onze meubelstukken maatwerk wat deze stuk voor stuk al uniek maken natuurlijk. Maar wij maken ook volledig maatwerk meubelen naar uw of ons ontwerp. Hieronder vindt u een aantal van deze projecten waarvan er ook nog een aantal bij ons in de winkel te bezichtigen zijn.

Heeft u iets gezien en wilt u meer zien of bent u benieuwd of uw idee/ontwerp mogelijk is neem dan geheel vrijblijvend contact op om dit mogelijk te gaan realiseren.


Buiten tafel Meranti Buiten tafel

Dit is toch wel een hele mooie unieke set. Hier is gebruik gemaakt van 7,5 cm dikke balken wat wel echt een zeer robuust uiterlijk geeft. Deze set is speciaal gemaakt voor onder een overkapping.

De afmetingen van de tafel zijn 220 x 90 x 77,5 cm. De bank is 220 x 40 x 47 cm. Deze tafel en de bank inclusief een volledig transparante impregneer is te koop voor €1100,00

Deze is nog te bezichtigen in onze winkel

Eiken buiten tafel

Deze tafel gemaakt van vol massief eiken van 7 cm dik is een onverwoestbare eyecatcher. Door de grove bewerking en keuze van balken maken deze tafel heel robuust en echt uniek. Deze tafel wordt aangeraden onder een overkaping te plaatsen om er zo lang mogelijk van te genieten.

De afmetingen van de tafel zijn 220 x 100 x 77 cm. Deze is al te koop voor €950,00

Deze tafel is nog te bezichtigen in onze winkel.

Robuuste eiken sidetable Eiken sidetable

Deze unieke eiken eyecatcher is gemaakt van massief mooi geleefde eiken balken van 6 cm dik. Dit zal zeer zeker niet misstaan in de ontvangst hal of woonkamer.

Dit model is 150 cm lang en 75 cm hoog. Maar kan volledig naar maat gemaakt worden. Dit model is inclusief opvullen van scheuren en behandeling met olie €849,00.Contact formulier